Boeklancering Vol van Maan

Op zaterdag 16 juni verschijnt de tweede roman van Sandra Bernart met de titel Vol van Maan. Wie het leuk vindt, is natuurlijk welkom tijdens de boekpresentatie op zaterdag 16 juni om 15.00 bij Boekhandel Van Piere in Eindhoven. Er is livemuziek van Kenneth Valverde, er zijn nootjes en er is een quiz. De winnaar ontvangt het eerste exemplaar van Vol van Maan!
De toegang is gratis, aanmelden is gewenst via info@vanpiere.nl. 

Over Vol van Maan
Laurens doet mee aan een liftwedstrijd naar Lissabon samen met medestudente Maan. Zij ziet de wedstrijd als een reis en laat zich gemakkelijk afleiden. Hij wil maar een ding: winnen. Tijdens hun trip langs ranzige parkeerplaatsen, de slippers van Chris Froome, broederlijke onmin, een devote Deen, Baskische passie en een handvol pelgrims krijgt Laurens een andere kijk op de relatie met zijn vader. Zijn competitiedrang drijft hem tot een merkwaardige daad, waarmee hij ongewild viral gaat.

Wanneer ben je op reis en wanneer op de vlucht? En hoe ver ga jij om gezien te worden? Vol van Maan is een licht absurde en bevrijdende roadnovel over het voldoen aan andermans verwachtingen, met angst als katalysator en leugens als smeerolie. En een hond.

Sandra Bernart (1973) studeerde Economische Psychologie. Ze werd verkozen tot Eindhovens Schrijftalent 2017. Haar onvolprezen debuutroman Ik zag Menno behaalde de finale van de Coffeecompany Book Award 2015 en de Hebban Debuutprijs 2016. Sandra heeft een zachte g, maar daar merk je niets van als ze schrijft.